LEDOLIGHT SWEDEN AB

Ledolight Sweden AB från Alingsås grundades 2003 och är sprunget ur en patenterad teknologi. Bolaget arbetar idag internationellt med att utveckla, tillverka och marknadsföra produkter baserade på laserteknik, lysdioder och optik. Ledolight har mottagit design och teknikpris och är idag en av de marknadsledande tillverkarna och utvecklare av energieffektiva nöd- utrymningsarmaturer i Sverige. Den patenterade teknologin kan även användas som ett substitut till exempelvis Neon. Visionen är att inom en snar framtid erbjuda produktutvecklingstjänster, licenser och franchisekoncept på en global marknad.

Ledolight arbetar efter de klassiska svenska ledorden, kvalitet, funktionalitet och design.

slider

Kvalitet genom att samarbeta med de främsta leverantörerna inom bland annat lysdioder, laser, akryl och elektronik. Funktionalitet som ett led i att underlätta vid installation och vid underhåll under produktens livstid. Design ger kunden ett positivt intryck och får Ledolight som företag att sticka ut. Vi är stolta över att detta har belönats med flera utmärkelser. Ledolight vänder sig till belysningsbranschen. Vi stödjer elkonsulter, elinstallatörer och elgrossister i ert arbete att tillhandahålla konkurrens-kraftiga lösningar till er kund. Tveka inte att kontakta oss! Vi svarar på alla dina frågor efter bästa förmåga!

Ledolight Sweden AB – Svensktillverkad med svensk kvalitet, svensk design i enlighet med EU samt svenska lagar och normer!